Виробництво продукції тваринництва у підприємствах
по містах та районах у 2020 році

(інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального устрою,
який
діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»)

 

М’ясо
(реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі)

Молоко

Яйця

ц

у % до

2019р.

ц

у % до

2019р.

тис.шт

у % до

2019р.

Житомирська область

227965

112,2

1197300

105,4

80340,3

120,1

м.Житомир

к

к

к

к

м.Бердичів

к

к

м.Коростень

к

к

к

к

к

к

м.Малин

м.Нов-Волинський

к

к

к

к

райони

 

 

 

 

 

 

Андрушівський

273

8,5

14216

37,7

Баранівський

6081

100,0

75162

104,6

к

Бердичівський

8280

229,2

64134

191,6

к

к

Брусилівський

12439

180,5

к

к

Ємільчинський

1179

51,7

21759

78,6

Житомирський

1666

99,3

20551

115,4

к

к

Коростенський

80620

101,9

к

к

Коростишівський

1646

104,0

5573

96,5

Лугинський

к

к

к

к

Любарський

12305

322,4

58778

72,3

Малинський

к

к

Народицький

2323

106,2

21247

90,4

Нов.-Волинський

11394

84,4

171861

108,9

к

к

Овруцький

24846

125,5

156578

111,0

Олевський

337

44,9

к

к

Попільнянський

20636

151,3

294081

111,9

к

к

Пулинський

15620

91,0

16707

120,5

Радомишльський

4303

58,7

к

к

Романівський

711

72,6

18685

107,6

Ружинський

9452

104,9

82653

106,0

Хорошівський

459

87,4

729

75,3

Черняхівський

8057

167,2

32946

100,5

Чуднівський

3393

87,7

24959

113,4

к

к

______________

Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної інформації.